هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

این افراد نباید لب به سرکه سیب بزنند | طبع سرکه سیب سرد است یا گرم؟

  • کد خبر: ۲۳۱۵۵۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
این افراد نباید لب به سرکه سیب بزنند | طبع سرکه سیب سرد است یا گرم؟
سرکه سیب فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما برخی افراد باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. در این مطلب به این سوال که چه کسانی نباید سرکه سیب بخورند پاسخ داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرکه سیب فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما برخی افراد باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. افراد دارای بیماری قلبی با احتیاط سرکه سیب مصرف کنند. افرادی که ترشح اسید معده دارند هم نباید سرکه سیب بخورند.

چه کسانی نباید سرکه سیب بخورند؟

افراد دارای زخم معده و ضعف اعصاب
سرکه سیب حاوی اسید استیک است که می‌تواند باعث تحریک دیواره معده شده و علائم زخم معده را تشدید کند. همچنین، ممکن است باعث افزایش اضطراب و بی‌قراری در افرادی شود که از اختلالات اعصاب و روان مانند اضطراب، افسردگی یا بیماری‌های مشابه رنج می‌برند؛ بنابراین افراد مبتلا به این شرایط باید در مصرف سرکه سیب احتیاط کنند و در صورت تشدید علائم از مصرف آن خودداری نمایند.

افراد با مزاج سودایی
مزاج سودایی یکی از چهار طبع اصلی در طب سنتی ایرانی است که با ویژگی‌های سردی و خشکی شناخته می‌شود. افراد با مزاج سودایی معمولاً پوستی تیره، مو‌های ضخیم و مشکی، و استخوان بندی درشت دارند. آنها همچنین ممکن است به افسردگی، اضطراب، وسواس فکری و عملی و مشکلات گوارشی مبتلا باشند.

با توجه به اینکه سرکه سیب نیز طبعی سرد و‌تر دارد، مصرف آن برای افراد با مزاج سودایی توصیه نمی‌شود. زیرا می‌تواند مزاج سرد و خشک افراد سوداوی و عدم تعادل در مزاج این افراد را تشدید کند.

افراد دارای آلرژی به سیب
افرادی که به سیب یا سایر محصولات سیب حساسیت دارند، باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. سرکه سیب در فرآیند تخمیر، پروتئین‌های موجود در سیب را تجزیه می‌کند، اما به‌طور کامل آنها را از بین نمی‌برد. این پروتئین‌های باقی مانده می‌توانند در افراد حساس، واکنش‌های آلرژیک را به‌دنبال داشته باشند. این واکنش‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

کهیر: ضایعات پوستی قرمز، خارش دار و برجسته که ممکن است به هم پیوسته باشند و لکه‌های بزرگ را تشکیل دهند.

خارش: احساس سوزش و گزگز شدید در پوست

تورم: به‌خصوص در صورت، لب‌ها، زبان و گلو

مشکلات تنفسی: دشواری در تنفس، خس‌خس سینه یا تنگی نفس

شوک آنافیلاکسی: یک واکنش آلرژیک شدید و بالقوه تهدید کننده زندگی که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد.

افراد دارای مشکلات پوستی
سرکه سیب، به‌دلیل خاصیت اسیدی، می‌تواند پوست را تحریک کرده و علائمی مانند خشکی، قرمزی، خارش و سوزش را به‌همراه داشته باشد. این امر به‌ویژه برای افرادی که از اگزما، پسوریازیس، روزاسه یا سایر بیماری‌های پوستی رنج می‌برند، می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

افرادی که ترشح اسید معده دارند
افراد مبتلا به سوزش معده، ریفلاکس اسید معده یا زخم معده باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. سرکه سیب به دلیل اسیدیته بالا می‌تواند ترشح اسید معده را افزایش داده و علائم این بیماری‌ها (شامل، سوزش سر دل، سوء هاضمه و حالت تهوع) را بدتر کند.

افراد دارای زخم یا سوختگی دهان و گلو
استفاده از سرکه سیب برای شستشوی دهان و گلو در صورت وجود زخم یا سوختگی در این ناحیه کاملاً مضر است. زیرا اسید موجود در سرکه سیب به‌عنوان یک ماده‌ی محرک عمل می‌کند و می‌تواند به بافت‌های آسیب‌دیده‌ی دهان و گلو آسیب بیشتری برساند، سوزش و درد ناشی از زخم‌ها و سوختگی‌ها را تشدید کند و روند بهبودی را به تأخیر بیندازد.

افراد دارای بیماری قلبی با احتیاط سرکه سیب مصرف کنند
استفاده از سرکه سیب برای بیماران قلبی منعی ندارد، اما این افراد باید با اختیار و جفظ تعادل و همچنین مشورت با پزشک خود از سرکه سیب استفاده کننند، زیرا ممکن است با عوارض زیر مواجه شوند:

کاهش سطح پتاسیم: سرکه سیب می‌تواند باعث دفع ادرار شود و به نوبه خود منجر به کمبود پتاسیم در بدن شود. پتاسیم برای عملکرد صحیح قلب ضروری است و کمبود آن می‌تواند خطر ابتلا به ریتم نامنظم قلب و سایر مشکلات قلبی را افزایش دهد.

تداخل با دارو‌های قلبی: سرکه سیب می‌تواند با دارو‌های قلبی نیز تداخل داشته باشد.

تغییرات در سطح قند خون و انسولین: اگرچه سرکه سیب ممکن است به افراد مبتلا به دیابت در کنترل قند خون کمک کند، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند بر سطح انسولین و قند خون تأثیر منفی بگذارد و در نتیجه سلامت قلب را به خطر اندازد.

اختلال در سطح کلسترول: برخی مطالعات نشان داده‌اند که سرکه سیب می‌تواند به کاهش کلسترول LDL (بد) کمک کند. با این حال، مصرف بیش از حد آن ممکن است اثر معکوس داشته باشد و سطح کلسترول HDL (خوب) را کاهش دهد و در نتیجه تعادل کلسترول را در بدن مختل کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->