۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت
سرخط خبرها

این افراد نباید لب به سرکه سیب بزنند | طبع سرکه سیب سرد است یا گرم؟

  • کد خبر: ۲۳۱۵۵۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
این افراد نباید لب به سرکه سیب بزنند | طبع سرکه سیب سرد است یا گرم؟
سرکه سیب فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما برخی افراد باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. در این مطلب به این سوال که چه کسانی نباید سرکه سیب بخورند پاسخ داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرکه سیب فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما برخی افراد باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. افراد دارای بیماری قلبی با احتیاط سرکه سیب مصرف کنند. افرادی که ترشح اسید معده دارند هم نباید سرکه سیب بخورند.

چه کسانی نباید سرکه سیب بخورند؟

افراد دارای زخم معده و ضعف اعصاب
سرکه سیب حاوی اسید استیک است که می‌تواند باعث تحریک دیواره معده شده و علائم زخم معده را تشدید کند. همچنین، ممکن است باعث افزایش اضطراب و بی‌قراری در افرادی شود که از اختلالات اعصاب و روان مانند اضطراب، افسردگی یا بیماری‌های مشابه رنج می‌برند؛ بنابراین افراد مبتلا به این شرایط باید در مصرف سرکه سیب احتیاط کنند و در صورت تشدید علائم از مصرف آن خودداری نمایند.

افراد با مزاج سودایی
مزاج سودایی یکی از چهار طبع اصلی در طب سنتی ایرانی است که با ویژگی‌های سردی و خشکی شناخته می‌شود. افراد با مزاج سودایی معمولاً پوستی تیره، مو‌های ضخیم و مشکی، و استخوان بندی درشت دارند. آنها همچنین ممکن است به افسردگی، اضطراب، وسواس فکری و عملی و مشکلات گوارشی مبتلا باشند.

با توجه به اینکه سرکه سیب نیز طبعی سرد و‌تر دارد، مصرف آن برای افراد با مزاج سودایی توصیه نمی‌شود. زیرا می‌تواند مزاج سرد و خشک افراد سوداوی و عدم تعادل در مزاج این افراد را تشدید کند.

افراد دارای آلرژی به سیب
افرادی که به سیب یا سایر محصولات سیب حساسیت دارند، باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. سرکه سیب در فرآیند تخمیر، پروتئین‌های موجود در سیب را تجزیه می‌کند، اما به‌طور کامل آنها را از بین نمی‌برد. این پروتئین‌های باقی مانده می‌توانند در افراد حساس، واکنش‌های آلرژیک را به‌دنبال داشته باشند. این واکنش‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

کهیر: ضایعات پوستی قرمز، خارش دار و برجسته که ممکن است به هم پیوسته باشند و لکه‌های بزرگ را تشکیل دهند.

خارش: احساس سوزش و گزگز شدید در پوست

تورم: به‌خصوص در صورت، لب‌ها، زبان و گلو

مشکلات تنفسی: دشواری در تنفس، خس‌خس سینه یا تنگی نفس

شوک آنافیلاکسی: یک واکنش آلرژیک شدید و بالقوه تهدید کننده زندگی که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد.

افراد دارای مشکلات پوستی
سرکه سیب، به‌دلیل خاصیت اسیدی، می‌تواند پوست را تحریک کرده و علائمی مانند خشکی، قرمزی، خارش و سوزش را به‌همراه داشته باشد. این امر به‌ویژه برای افرادی که از اگزما، پسوریازیس، روزاسه یا سایر بیماری‌های پوستی رنج می‌برند، می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

افرادی که ترشح اسید معده دارند
افراد مبتلا به سوزش معده، ریفلاکس اسید معده یا زخم معده باید از مصرف سرکه سیب خودداری کنند. سرکه سیب به دلیل اسیدیته بالا می‌تواند ترشح اسید معده را افزایش داده و علائم این بیماری‌ها (شامل، سوزش سر دل، سوء هاضمه و حالت تهوع) را بدتر کند.

افراد دارای زخم یا سوختگی دهان و گلو
استفاده از سرکه سیب برای شستشوی دهان و گلو در صورت وجود زخم یا سوختگی در این ناحیه کاملاً مضر است. زیرا اسید موجود در سرکه سیب به‌عنوان یک ماده‌ی محرک عمل می‌کند و می‌تواند به بافت‌های آسیب‌دیده‌ی دهان و گلو آسیب بیشتری برساند، سوزش و درد ناشی از زخم‌ها و سوختگی‌ها را تشدید کند و روند بهبودی را به تأخیر بیندازد.

افراد دارای بیماری قلبی با احتیاط سرکه سیب مصرف کنند
استفاده از سرکه سیب برای بیماران قلبی منعی ندارد، اما این افراد باید با اختیار و جفظ تعادل و همچنین مشورت با پزشک خود از سرکه سیب استفاده کننند، زیرا ممکن است با عوارض زیر مواجه شوند:

کاهش سطح پتاسیم: سرکه سیب می‌تواند باعث دفع ادرار شود و به نوبه خود منجر به کمبود پتاسیم در بدن شود. پتاسیم برای عملکرد صحیح قلب ضروری است و کمبود آن می‌تواند خطر ابتلا به ریتم نامنظم قلب و سایر مشکلات قلبی را افزایش دهد.

تداخل با دارو‌های قلبی: سرکه سیب می‌تواند با دارو‌های قلبی نیز تداخل داشته باشد.

تغییرات در سطح قند خون و انسولین: اگرچه سرکه سیب ممکن است به افراد مبتلا به دیابت در کنترل قند خون کمک کند، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند بر سطح انسولین و قند خون تأثیر منفی بگذارد و در نتیجه سلامت قلب را به خطر اندازد.

اختلال در سطح کلسترول: برخی مطالعات نشان داده‌اند که سرکه سیب می‌تواند به کاهش کلسترول LDL (بد) کمک کند. با این حال، مصرف بیش از حد آن ممکن است اثر معکوس داشته باشد و سطح کلسترول HDL (خوب) را کاهش دهد و در نتیجه تعادل کلسترول را در بدن مختل کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->